سفارش تبلیغ
صبا ویژن

                    اول مهرماه یادآور خاطرات گذشته

شروع سال تحصیلی و توزیع کتابهای درسی بین دانش آموزان ، همواره برای بنده تجلی خاطرات شیرین و در عین حال ناراحت کننده می باشد .همانگونه که دوستان و خوانندگان محترم در جریان هستند، یکی از کارهای مهم در اولین روز مهرماه که به احتمال قوی همه ی خانواده ها نیز آن را تجربه کرده اند، جلد گرفتن کتابهای درسی سال تحصیلی جدید می باشد . هر چند که امروزه این کار با پیشرفت امکانات و تکنولوژی راحت تر شده و پدران و مادران با خرید یک بسته جلد فانتری به راحتی و در عرض چند دقیقه کار جلدگیری کتابهای فرزندان دلبند خودشان را انجام می دهند.  ولی در دهه شصت این موضوع برای خود پروسه ای داشت وقت گیر و حتی جنجالی چرا که هم تعداد دانش آموزان در یک خانواده بیشتر بود و هم اینکه کار جلدگیری کتابهای درسی دو مرحله ای بود . ابتدا جلد کاغذی و سپس جلد نایلونی که انجام این مراحل شور و شعف خاصی در بین خانواده ها داشت و گاها بر سراینکه نوبت چه کسی است دعوای حسابی بین بچه ها در خانواده ها به راه می افتاد . اول مهرماه از این باب برای اینجانب شیرین و ناراحت کننده می باشد که خواهرم که معمول جسمی- حرکتی و در عین حال خیلی مهربان و خوش قلب بود، همه ساله زمانی که دانش آموز بودم در روز اول مهرماه وقتی که کتابهای درسی ام رامی گرفتم تمام آنها را با توجه به وضعیت جسمی خود با عشق تمام جلد می گرفت و چون من تنها عضو خانواده بودم که درس می خواندم مرا خیلی دوست می داشت. شاید این کار او (جلدگرفتن) نزدیک به 2 ساعت طول می کشید من خسته می شدم ولی او نه  و همواره برای موفقیت من دعا می کرد. اما متاسفانه نزدیک به 9 سال است که او دیگر در کنار من نیست و با اراده خداوند متعال دنیای خود را تغییر داده است. هر چند که بنده همواره و هر زمان به یاد او بودم و هستم ولی شروع سال تحصیلی جدید واینکه می بینم کودکان با عشق و علاقه خاصی کتابهای خود را جلد می گیرند، خاطرات با خواهرم بودن را مجددا برایم بازآفرینی می کند با این تفاوت که دیگر در واقعیت تکرارنخواهد شد.

در پایان امیدوار هستم خداوند منان با توجه به قلب مهربان  خواهرم، او را در کنار فرشتگان مهربان خود جای دهد . ان شاا.... روحش شاد

 

 

 






تاریخ : شنبه 94/7/4 | 12:59 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

افزایش سطح آگاهی سیاسی مردم پیش شرط انتخابات عقلایی

با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد هستیم در محافل رسمی و غیر رسمی و همچنین سایت های خبری، مقالات و یادداشت های مختلفی درخصوص این پدیده مهم سیاسی ارائه میگردد و با نزدیک تر شدن به روز انتخابات، شدت اینگونه اظهار نظرها قطعاً افزایش نیز خواهد یافت.ولی آنچه در این بین به نظر بنده به نوعی مورد غفلت واقع شده، عدم تلاش برای افزایش سطح آگاهی سیاسی مردم بویژه قشر عوام جامعه که معمولاً رأی آنها تعیین کننده انتخابات می باشد، از این باب که یک نماینده مجلس شورای باید دارای چه ویژگی های عمومی و تخصصی باشد و چه وظیفه ای در مقابل حوزه انتخاباتی خود دارد وهمچنین سطح انتظارات مردم از او در چه مقیاس و حدی باید باشد.

تلاش برای ورود به مجلس شورای اسلامی به هر نحوه ممکن باعث گردیده برخی از کاندیداها برای جلب آراء مردم وعده هایی بدهند که اصلاً جزء وظایف قانونی آنها نیست و اگر هم باشد اجرایی و عملیاتی کردن آنها نیازمند تصویب در صحن علنی مجلس شورای اسلامی می باشد و به تنهایی در اختیار یک نماینده مجلس نیست. از جمله آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

*) استخدام در دستگاههای اجرایی

*) افزایش اعتبارات عمرانی روستاها و بخش ها

*) کاهش تورم و گرانی

*) جذب سرمایه گذاری و افزایش تولید

*) پرداخت وامهای ازدواج و ضروری

*) افزایش سطح حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان

*) افزایش سطح معیشتی مردم

*) کاهش نرخ هزینه های درمانی

*) کاهش هزینه های حامل های انرژی

*) کاهش مالیات و ارزش افزوده

*) بخشودگی وامهای بانکی و غیره....

در واقع اگر نظام سیاسی کشور بتواند در این راستا(یعنی افزایش سطح آگاهی سیاسی مردم) گامهای مهم و مرثر بردارد، بطور قطع شاهد انتخابات عقلایی خواهیم بود. چرا که در این حالت مردم با شناخت کامل از ویژگیهای عمومی و تخصصی یک نماینده به او رای خواهند داد، نه بر اساس وعده های که جزء وظایف یک نماینده مجلس نیست و صرفاً برای گرفتن رأی می باشد.

نکته دیگری که در این حوزه قابل تأمل می باشد و شجاعت شورای عالی اداری را می طلبد، نظارت بر اجرای دقیق عزل و نصب های پست های مدیریتی بر اساس ضوابط و شرایط قانونی می باشد. امروزه شاهد هستیم که بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی و روی کار آمدن نماینده آقای X که سابقه کاری و تخصصی لازم را ندارد یک شبه به خاطر اینکه رئیس ستاد انتخاباتی بوده مدیرکل می شود! اگر شورای مذبور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در عزل و نصب ها دقیق شوند و بر اجرای قوانین موجود در این زمینه اصرار ورزند و شرط تأئیدیه ی نمایندگان مجلس برای تصدی مدیرکلی را حذف کنند، قطعاً شاهد چنین پدیده نا سالم در نظام اداری نخواهیم بود.

علی ایحال امیدواریم که این شرایط در نظام اداری و سیاسی کشور بوجود آید تا شاهد ورود نمایندگان متخصص، سالم، کاردان و اخلاق مدار به مجلس شورای اسلامی باشیم. ولی متأسفانه بعد از نوشتن پاراگراف آخر بود که ناگهان از خواب رویایی بیدار شدم چون رویای خوبی بود موضوع را برای خوانندگان محترم وبلاگم نوشتم.

 

 






تاریخ : چهارشنبه 94/7/1 | 12:13 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()
<      1   2      
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • وب میوه ها
  • وب دختر تهرونی
  • وب دو دی ال
  • وب وب آنلاین