سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

تغییر سبک زندگی به روش ملانصرالدین

دریکی از شبهای زمستان ملانصرالدین با زنش مشغول تماشایی برنامه تلویزیونی با موضوع تغییر سبک زندگی بود.کارشناس برنامه با توجه به تغییرات گسترده درجامعه و اعضای آن به نوعی تلاش میکرد بینندگان و شنوندگان برنامه را مجاب کند که می بایست در شیوه و سبک زندگی خود نسبت به گذشته تغییر ایجاد کنند.ملانصرالدین به زنش گفت: زن کارشناس برنامه حرفهای خوبی میزنه،ولی کو گوش شنوا. فامیل من و شما هر روز به یه بهانه ای یا نهار خونه ما هستند یا شام. دیگه پدر جیب من رو درآوردند. ای کاش آنها نیز این برنامه خوب را ببینند و کمتر خونه ما مهمون بیان.زن گفت: ملا فکر نکنم این اتفاق بیافته. نصرالدین گفت:زن یه فکری دارم فردا آن را توی شورای روستا مطرح می کنم تا شیوه زندگی اهالی به خودی خودتغییرکنه. زن گفت:ملا باز چه فکری کردی میشه به من بگی. ملا نصرالدین در جواب گفت:زن چند روز دیگه صداش در میاد.بعد از چند روز زن ملا از او مقداری پول گرفت تا کمی خرید کنه.وقتی به بازار رسید دید قیمت های همه ی اجناس گران شده است. قیمت مرغ،گوشت،تخم مرغ،برنج و میوه وبه قول قدیمی ها کالاهای اساسی نسبت به هفته گذشته چند برابر شده  و نتونست برای خونه چیزی بخره و به خونه برگشت و به ملا گفت:مرد چه اتفاقی افتاده قیمت همه چیز گرانتر شده و با پولی که به من دادی نتونستم چیزی بخرم.نصرالدین گفت:بهت گفته بودم که کاری می کنم تا  فامیلهای من و شما دیگه نتونند تو خونه ما لنگر بندازند.زن گفت چطور این کار رو کردی. نصرالدین در جواب زنش گفت:از دیروز ایل و تبار من و شما به من پیامک میدن که ملا باید تو شیوه زندگی خودمان تغییر ایجاد کنیم و مثل اهالی فرنگ دیر به دیر خونه همدیگر بریم تا اینجوری ارزش همدیگر را بهتر درک کنیم.زن گفت: ملا تو چکار کردی. نصرالدین گفت:کار خاصی نکردم فقط اعضای شورای روستا را قانع کردم جز از راه افزایش قیمت ها نمی تونیم در شیوه وسبک زندگی اهالی تغییر ایجاد کنیم و آنها نیز مجوز افزایش قیمت ها صادر کردند. زن نگران نباش کالاهای اساسی اعضائ شورا به نرخ قبلی توسط شورا تهیه و به ما خواهندداد. فقط به فامیل این مسایل را نگو.

 

 






تاریخ : دوشنبه 97/11/15 | 8:42 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

پله-برقی سبک جدید در مدیریت

درعالم وعلم مدیریت همه ی ما به نوعی با انواع و اقسام سبک های مدیریت آشنایی داریم.بطوریکه یا درباره آنها خوانده ایم یا درباره آنها شنیده ایم ویا احیانا تجربه نیز کرده ایم.بعنوان مثال میتوان به سبک های ژاپنی،آمریکایی و ژاپنی_آمریکایی اشاره کرد.در سالهای اخیر نوع جدیدی از سبک مدیریت در کشورمان شکل گرفته که در هیچ جای علم مدیریت درباره آن از سوی بزرگان این حوزه اظهار نظر نشده است.به عبارت دیگر شاهد کشف سبک جدیدی در عالم مدیریت،بنام سبک مدیریت پله-برقی در کشورهستیم.در مدیریت به سبک پله-برقی،فرد بواسطه ارتباطات سیاسی،حزبی وخانوادگی در پله اول جایگاه مدیریت قرار می گیرد ودر ادامه بطور اتوماتیک بدون صرف انرژی،کار وتلاش رو به بالا حرکت می کند تا به درجات عالی مدیریت برسد.مصادیق این نوع از سبک مدیریت را در سطح کشور و استانها شاهد و ناظر می باشیم که چطور یک فرد بدون داشتن سابقه وتجربه مدیریتی مناسب در چرخه ی سبک مدیریت پله-برقی قرار می گیرد و بی آنکه عملکرد خاص و شاخصی از خود نشان بدهد به همت و کمک حامیان سیاسی،حزبی وخانوادگی خود رو به جلو حرکت می کند و اگر حوادث غیرمترقبه اتفاق نیافتد،شاید مدیریت کره مریخ را نیز بدست آورد. از اهم آسیب های که سبک مدیریت پله برقی به سیستم تحمیل می کند میتوان به:

-)اتلاف منابع مالی و عدم وجود انضباط مالی در سیستم.

-)عدم بهره وری و ایده پردازی در سیستم.

-)رشد فساد و بداخلاقی های حرفه ای در سیستم.

-)بی انگیزگی در نیرو های شاغل سیستم، اشاره کرد.

علی ایحال با این شرایط مدیریتی در کشور بویژه وجود مدیرانی که بواسطه سبک مدیریتی پله-برقی پست ومقامی را بدست آورده اند،کشور آن طور که باید و شاید متناسب با چهارچوب های علم توسعه رشد نخواهد کرد.کشور به مدیرانی نیاز دارد که با تلاش و همت خود و طی مراتب کارشناسی در جایگاه مدیریتی قرارگرفته باشند. این همان رویکرد و جریانی است که مقام معظم رهبری در بیانات و فرمایشات خود همواره آن را برای مسئولین کوشزد کرده اند. به امید آن روز.

 






تاریخ : شنبه 97/10/8 | 8:50 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

افزایشی بی تاثیر

در روزهای اخیر دولت محترم بویژه جناب دکتر نوبخت با شدت هرچه تمام و با سبک و سیاق خود که همانا با تبسم ملیح که مختص خود اوست درخصوص افزایش 20درصدی حقوق کارمندان دولت درسال آینده،سخن میراند و از هر تریبونی که به دست می آورد در این ارتباط اطلاع رسانی می کند تا از نگرانی ها و دغدعه های مستخدمین دولت در مقابل تورم لجام گسیخته بکاهد.در این ارتباط ذکر چند نکته ضروری بنظر میرسد:

1-   این هیاهوی رسانه ای چه درفضای مجازی و چه در فضای غیرمجازی که درخصوص افزایش 20درصدی حقوق کارمندان دولت به راه افتاده خود در افزایش تورم بویژه افزایش روانی آن تاثیرگذار می باشد. بطوری که واردکنندگان وفروشندگان کالاهای اساسی و غیر اساسی از همین حالا و قبل از تصویب و اعمال افزایش ضریب حقوق در سال 1398،قیمت کالا ها ی خود را افزایش داده اند. با توجه به شرایط اقتصادی و وجود مشکلات نظارتی در شبکه تولید وتوزیع کالاها و خدمات درکشور و از همه مهمتر ازبین رفتن انصاف در کاسبان بازار اعم از عمده فروشان و خرده فروشان، متاسفانه همه ساله بعد از شروع سال جدید نیز مجددا قیمت کالاها و خدمات،افزایش می یابد.با این اوصاف و شرایط از همین لحظه افزایش 20درصدی حقوق کارکنان دولت در سال1398تاثیری بر افزایش قدرت خرید آنها، خواهد داشت.

2-   هرچند که افزایش پلکانی حقوق در بودجه سال1398به صراحت نیامده است. ولی با توجه با اینکه در سال آینده ازنظر تامین منابع مالی دولت چالش های خواهد داشت.بنظر می آید همانند سال 1397،افزایش حقوق کارمندان به صورت پلکانی در لایحه بودجه 1398چه ازطرف دولت وچه از طرف مجلس تصویب و اعمال گردد. با این وجود افزایش 20درصدی که اینطور در خصوص آن مانور تبلیغاتی به راه افتاده، مشمول همه ی کارمندان نخواهد شد. پس چه بهتر است با شفافیت با مردم بویژه مستخدمین دولت سخن گفت. در این حالت پذیرش و تحمل مسائل و مشکلات از سوی مخاطبین علیرغم داشتن تاثیرات منفی روحی و روانی آن تا حدودی راحت خواهد بود.

3-   افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت در سال آینده چه به صورت کامل و چه به صورت پلکانی اعمال گردد. قطع به یقین با توجه به تورم موجود درجامعه، تاثیر آنچنانی در افزایش قدرت خرید افراد نخواهد داشت. پیشنهاد میگردد دولت محترم ضمن اعمال افزایش 20درصدی حقوق بگیران ، سیاست ها وبرنامه های خود در خصوص بسته های حمایتی که با هدف کاهش فشار اقتصادی به آقشارآسیب پذیر وافرادی که دارای حقوق ثابت دارند، ارائه می کند را سروسامان دهد. چرا که درحال حاضر در این ارتباط یعنی توزیع بسته های حمایتی در کشور نوعی سردرگمی وجود دارد. طوری که زمانی توزیع بسته حمایتی اعلام میگردد هیاهوی خاصی در سطح افراد جامعه ایجاد میشود که چرا به همسایه ما تعلق گرفته و برای ما نه که این شرایط خود بدبینی نسبت به عملکرد دولت بوجود می آورد. بنابرین انتظار میرود دولت در توزیع بسته های حمایتی هوشمندانه و با برنامه ریزی خاص طوری که بسته های حمایتی متنوع برای قشرهای متنوع جامعه با برنامه ریزی و زمانبندی معین توزیع نماید. 

 

 

 






تاریخ : شنبه 97/9/17 | 12:24 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

انتخاب ملانصرالدین به عنوان شهردار برتر

برابر خبر روزنامه وقایع اتفاقیه شهر آق قلعه،ملانصرالدین به عنوان شهردار برتر برای اهالی معرفی شد.طبق این خبر همه ی ساکنین شهر آق قلعه به ملا و زنش شادباش و تبریک می گفتند.شب این روز مهم و میمون برای نصرالدین،زن ملا ازاو پرسید: مرد من در عجب ام که شما چطور از بین اینهمه شهرداران شهرهای مختلف به عنوان شهردار برتر انتخاب شدی.ملا گفت:زن چطور مگه.زن گفت:واقعیت اینه که دیروز تو مراسم روضه خونی همسایه رفته بودم تعدای از زنها می گفتند که مردانشان که در بلدیه ی شهرداری کار می کنند، چندین ماه است که مواجب نگرفته اند و از من خواستند که به شما بگویم که مواجب آنها را زودتر پرداخت کنی.از طرفی پریروز زن کربلایی حشمت ا.. خان در صف نون وایی به من گفت که بهداری شهر به حشمت ا.. خان دارو نمی دهد.ملا گفت:به چه دلیل. زن جواب داد: که شهرداری آق قلعه چندین ماه است که پول بهداری را پرداخت نکرده است.زن به ملا گفت:نصرالدین شما به عنوان شهردار تا بحال از محله ی استاد حسن نجار باشی عبور کردی که ببینی تو محله ی آنها چه خبره. ملا گفت نه.زن گفت:حتما فردا سری به آنجا بزن چرا که سه روز قبل یک پیرزن تو گودالی که بلدیه های شهرداری چندین ماه قبل کنده و آن را پر نکرده بودند افتاده و پایش شکسته است.زن ملا به اوگفت:نصرالدین با این همه مشکلات و از همه بدتر بی خبری شما از آنها،آدم باور نمی کنه که شما اول شده باشی.ملا گفت:بالاخره اول شدم.زن گفت:ملا اگر شما با این همه مسائل و مشکلات اول شدی،پس وای بر وضعیت شهرهای که شهرداران آنها نتونستند مانند شما اول بشند. 

 






تاریخ : سه شنبه 97/8/29 | 8:4 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

نقش رسانه در امید بخشی به جامعه  چاپ شده در خبرگزاری فارس

امید، امید اجتماعی و سرمایه اجتماعی از مولفه های حائز اهمیت در جامعه بشمار می آید که فقدان آن، یاس، ناامیدی، افسردگی و غم را به جامعه تزریق می کند. سوال اینجاست که چه لزومی و اهمیتی دارد که به دنبال افزایش امید در بین افراد جامعه باشیم؟ پژوهش های جامعه شناختی و روان شناسی اثبات کرده که در شرایطی که فردی احساس امیدواری کند، احساس تعلق خاطر بالایی خواهد داشت. وقتی افراد جامعه امیدوار باشند همه ظرفیت های فردی و اجتماعی جامعه رشد خواهد کرد. جایی که امید است خلاقیت و نوآوری افزایش می یابد. افراد زمانی خلاقانه عمل می کنند که امید داشته باشند. بطور کلی می توان گفت موتورهای  محرکه هر جامعه ای امید است و امید کمک می کند که افراد حس کنند به اهداف و آرزوهایی که پیش رو دارند، خواهند رسید و در نتیجه انگیزه، تلاش، زندگی و حرکت در فرد افزایش می یابد.

در تزریق امید به جامعه می توان گفت که همه لایه نظام اعم از قوای سه گانه، دستگاه های اجرایی دولتی و خصوصی حتی تک تک افراد جامعه سهیم اند و می توانند نقش آفرینی مثبت و منفی در این خصوص داشته باشند. در این بین نقش رسانه های دیداری و شنیداری با توجه به شرایط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و جامعه و همچنین  جنگ اقتصادی استکبار علیه کلیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه جنگ رسانه ای هم جانبه، در امیدوار نگه داشتن افکار عمومی جامعه، از سایر عوامل ملموس تر و مهمتر بنظر می آید.

رهبر معظم انقلاب، گسترش امید در جامعه را وظیفه صدا و سیما می دانند و بر تنظیم پایان امیدوارانه برای سریالها، داستانها و نمایش ها و پخش اخبار امیدبخش، موثق، بهنگام و فراگیر تاکید می کنند. ایشان همچنین امیدواری را، مایه پیشرفت کشور می دانند و تاکید می کنند القای ناامیدی برای کند کردن حرکت کشور، گناهی بزرگ است.

از بیانات رهبر معظم انقلاب ذیل شاخص "امید و دشمن"، محورهایی نظیر "ناامید کردن مردم، اولین هدف دشمن"، " تخریب روح امید در مردم، از اهداف مقطعی و مرحله ای دشمن"، "تیره و تار نشان دادن افق کشور برای القای ناامیدی"،" تنظیمهدفمند خبرها و تبلیغات برای القای ناامیدی" و " تلاش دشمن برای القای ناامیدی در عرصه های اقتصادی، انقلابی و فرهنگی" استخراج می شود.

باید قبول کرد که رسانه ها در همه اشکال خود در دوران کنونی بخش جدایی ناپذیر از زندگی مردم شده اند. مردم در طول شبانه روز از محتوای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، آموزشی و سرگرمی رسانه ها استفاده می کنند. نسل کنونی جامعه از ابتدای حیاتش با رسانه ها بزرگ می شود و در دنیای اطلاعات و ارتباط امروز این نسل، بخش عظیم فرهنگ، ارزشها و هنجارهای جامعه خود و دیگران را از رسانه ها دریافت می کند.

بنابراین می طلبد رسانه ها و متولیان آنها در این زمان حساس کشور و جامعه در راستای پروژه امید بخشی به جامعه با آگاهی و بصیرت بیشتری از گذشته کار رسانه ای خود را انجام دهند.

البته این گفتار بدین معنا و مفهوم نیست که رسانه ها چشم بر واقعیت های موجود جامعه و بالاخص کم و کاستی موجود ببندند و همواره اطلاعات و اخبار خوشایند را به جامعه منعکس نمایند که این رویکرد برخلاف رسالت و ذات فعالیت رسانه ای می باشد و چنین انتظاری نیز از گردانندگان رسانه های کشور، نمی رود. در راستای افزایش امید و امید اجتماعی در جامعه، نیاز است مدیران رسانه ای فعال در عرضه های  مختلف اجتماعی اقتصادی و فرهنگی، موارد ذیل را سرلوحه  کار خود قرار دهند تا ضمن  انجام  کار حرفه ای خود شاهد نقش آفرینی آنها در بهبود شاخص امیدواری در جامعه باشیم. انشاء ا...

1ـ انجام کار رسانه ای توسط افراد متخصص و صاحب قلم و اندیشه

2ـ بیان واقعیت جامعه بطور شفاف و پرهیز از هر گونه جهت گیری سیاسی تند و غرض ورزی شخصی در تحلیل های رسانه ای

3ـ در صورت بیان و انعکاس خبری مبنی بر وجود مشکلات احتمالی در عرصه های مختلف که باعث ایجاد زمینه یاس و ناامیدی در افکار عمومی خواهد شد. می طلبد راهکارهای کارشناسی و عملی که در صورت بکارگیری آنها، مشکلات مرتفع و تعدیل می گیردد نیز در تحلیل ها ارائه شود. چرا که راهکارها می تواند تا حدود زیادی از ناامیدی افکار عمومی بکاهد. باید پذیرفت که صرفا انعکاس چالش ها و اخبار منفی، وظیفه رسانه ها نیست بلکه این روش ناصحیح نوعی پمپاژ نفاق و تفرقه در جامعه محسوب می شود.

4ـ بکارگیری خبرنگاران متعهد و متخصص در امر رسانه که به واقع آنها روح کار رسانه هستند. خبرنگاری می تواند در این برهه از زمان موفق عمل کند که بصیرت و قوه تجزیه وتحلیل بالا یی در برخورد با مسائل مختلف داشته باشد .

5 ـ پرهیز از شتاب زدگی در انتشار اخبار ناپخته که میدانیم باعث ایجاد مسائل حاشیه ای در جامعه خواهد شد.

6 ـ ممانعت از انتشار اخبار کوتاه و مختصر بویژه در خصوص مسائل اقتصادی کشور که متاسفانه اکثرا نیز در فضای مجازی و غیر واقعی اتفاق می افتد در شرایط کنونی اصلا به مصلحت نیست چرا که همه مخاطبین قدرت تجزیه و تحلیل مطالب را به یک شکل ندارند. به عنوان مثال خبر "تورم ایران به 50 درصد رسید." این خبر کوتاه در فضای مجازی فارغ از صحت و سقم آن می تواند افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار دهد و زمینه ساز ناامیدی در جامعه گردد.

7 ـ پرهیز از مقایسه کشور با سایر کشورهای پیشرفته از حیث رشد و توسعه بدون شناخت ظرفیت ها و قابلیت های اجتماعی، انسانی، اقتصادی و فرهنگی که می تواند ناامید کننده باشد.

 

                                        

 

 






تاریخ : یکشنبه 97/8/27 | 8:17 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

محبت ومهربانی به هم نوع همواره باقیست

باخبرشدیم که متاسفانه دکترنوربخش رئیس سازمان تامین اجتماعی ومعاون ایشان در ماموریت اداری در استان گلستان در اثرسانحه ی رانندگی جان باخته اند.ضمن تسلیت به خانواده محترم آن دو مرحوم و کلیه ی کارکنان تامین اجتماعی برای هردو تازه گذشته از خداوند منان طلب مغفرت و بخشش داریم.مرحوم دکترنوربخش اززمان تصدی پست ریاست سازمان تامین اجتماعی تمام تلاش خود راصرف سروسامان دادن وجلوگیری از هدررفت سرمایه های متعلق به جامعه هدف سازمان یعنی کارگران و مستمری بگیران کرد. به نظر بنده در این امرنیز تا جایی که مربوط با ایشان بود،موفق عمل کردند.مهمترین نکته ی مرحوم نوربخش،تاکید بردورنگه داشتن سازمان از حواشی وسیاسی کاری و توجه جدی به کارتخصصی سازمانی بود.با این همه تلاش وخدمت به مردم به خواست و اراده خداوند،دنیای خود را عوض و به دیار همیشگی کوچ کرد.آنچه در این بین ازاو برای همیشه باقی ماند نام ویاد ایشان در اذهان و افکار عمومی بویژه همکاران اداری خود است.باید بیاد داشته باشیم که مرگ هرکدام از ما ازآنچه که فکر می کنیم نزدیک است وهرلحظه که خداوند اراده کند دنیای ما نیز همانند مرحوم نوربخش و تمامی از دنیا رفته گان،عوض خواهد شد.با این وجود چرا این همه دروغ،چرا این همه تهمت،چرا این همه زیرآبی رفتن برای همدیگر،چرا این همه چشم به مال دیگران داشتن.چرا این همه درویی و هزاران چرای غلط و نادرست دیگر که همه ی ما به خوبی آنها را میدانیم وشاید برخی از آنها را دانسته ویا ندانسته تا بحال انجام داده ایم.

بنابرین تلاش کنیم که همیشه ودر همه حال در هر پست ومقامی که هستیم با مهربانی و محبت با دیگران اعم از اعضاء خانواده،دوستان،همکاران اداری وسایرین،رفتارکنیم.چرا محبت،دوستی ومهربانی به هم نوع همیشه ماندگار و جاویدان است. حتی بعد از مرگ. برای همه ی کسانی که دنیای خود را عوض کرده اند ونام نیک و خوش از خود بجا گذاشته اند،صلوات محمدی پسند نثار کنید. 






تاریخ : شنبه 97/8/26 | 12:46 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

انواع استعفاء

درعلم مدیریت ومنابع انسانی شکل ومحتوایی استعفا ها متفاوت می باشد.ممکن است فرد براثر فشارهای سیاسی از سمت خود استعفاء کند.دربرخی از موارد فرد در نتیجه عدم توانایی وگاها براثر بیماری واقعی خود از سمت وپست اداری خود استفاء میدهد.شاید نوع وانواع استعفای دیگری نیز در مباحث امور اداری وجود داشته باشد که از حوصله این یادداشت مختصر خارج می باشد.اما آنچه در بین همه ی اشکال استعفاها این روزها مطرح شده،کناره گیری یا همان استعفاء برای تجدید فراش ویا ازدواج مجدد است.در این سبک استعفاء فرد مورد نظر به منظور رسیدگی به زندگی جدید خود از همه ی سمت های خود به بهانه های مختلف بویژه بیماری نداشته خود،استعفاء میدهد.اخیرا مصداق آن را درفضای مجازی شاهد بودیم. مهمترین ویژگی این نوع استعفاء که آن را از سایر استعفاها متمایز می کند،تعلق داشتن این سیاق از کناره گیری به قشر خاص سیاسی وژنهای برتر می باشد.در پایان فارغ از هرگونه جهت گیری های سیاسی وجناحی در مورد اینگونه مسایل که گاها در بین رجال سیاسی اتفاق می افتد،تاثیرگذاری آن در افکار عمومی از لایه های نظام است که در چنین شرایطی اصلا به مصلحت نیست.امیدواریم دیگر شاهد اینگونه استعفاها نباشیم.انشاءا..... 

 






تاریخ : دوشنبه 97/8/21 | 9:3 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

مثل هیچکس

مدتها بود که میخواستم در ارتباط با فردی که می شناسمش،مطلبی در صفحه ی شخصی ام بنویسم که به دلیل مشغله ی کاری فرصتی برای این امر پیدا نمی کردم.امشب که شب رحلت پیغمبر اسلام و شب بعدش رحلت امام هشتم امام رضا(ع)است،مجالی پیش آمد تا یادداشت خودم را درخصوص آن مرد بخصوص به قلم بکشم.فرد مورد نظردرفکرونگاه اطرافیان و دوستان،مردی با خدا و وظیفه شناس است.چرا که نمازش قضاء نمی شود،نماز شبش به راه است. دستی در خیرات دارد.چند بار سفره خانه خدا رفته وطول صفا ومروه را طی کرده وکتاب خسی در میقات را خوانده و همواره سر به کتاب خدا دارد.به زیارت امام شهداء(امام حسین(ع)) پیاده سیر سلوک کرده وعاشق سینه سوخته ی امام رضا(ع) بوده وهست وجهت اثبات عشق خود با آن امام بزرگ همه ساله هیات عزاداری در منزل شخصی برپا می کند.واقعیت امر این است که مرد سفرکرده به خانه خدا وبین الحرمین در باطن وچهاردیواری خانه خود(خانواده)،مردی متفاوت است.با ستون زندگی خود(زنش)چندین سال است که لب به صحبت نمی گشوید وسخن این نعمت بزرگ خدا را براو تحریم کرده،تحریمی به مراتب بدتر از تحریم ترامپ.با فرزندان روزه سکوت گرفته و دم نمی زند.درحضور او اعضاء خانواده ونزدیکان ترسی خاص دارند.ترسی همانند فردی که یک داعشی را دیده وبرخود می لرزد.شیوه ی ارتباط اعضاء خانواده با همدیگر در حضور او با ایما واشاره است که آدم را به یاد موسسه کرولال های زنده یاد باغچه بان می اندازد و هزاران ویژگی خاص ومنحصربفرد این مرد با خدا که قلم به جهت شرمندگی توان نوشتن آن را ندارد.بهترین لقب ونشان افتخار را که میتوانم در این یادداشت با او بدهم،نشان «مثل هیچکس» است.چراکه تاکنون در طول عمرسپری شده ی خودم،چنین فردی را با این خصوصیات خاص،تجربه نکرده ام واعتقاد راسخ دارم در الباقی عمرخود نیز تجربه نخواهم کرد.او مثل هیچکس است،چرا که مگر سراغ داریم که فردی بیش از چند سال با زنش قهرباشد آنهم مردی که همواره سر به قرآن کریم دارد.مگر سراغ داریم فردی که خودش در خفا بخورد و زنش را درآن شریک نکند.مگر سراغ داریم فردی که به خانه خدا سفرکرده وبین الحرمین را زیارت کرده،سفرهای خود را مخفی کند و به اعضاءخانواده اطلاع ندهد.شاید این سوال در ذهن خوانندگان متبادر گردد که بنده در این نوشته یکطرفه به قاضی رفته ام وشاید زن وفرزندان این مرد با خدا،ناخلف و ناسازگارند و حرمت نگه نمی دارند و مرد قصه ی ما، چاره را در این دیده که چنین و چنان کند.ولی سوگند به این دو شب بزرگ(رحلت رسول خدا و شهادت امام مهربانی و ضامن آهو)اعضاء خانواده این مرد،پاک ، سالم واخلاق مدار و در حال حاضر با این همه عذاب روحی و روانی در خدمت او یند. اوست که قدر نمی داند،چرا که مثل هیچکس است و بس.

 






تاریخ : چهارشنبه 97/8/16 | 5:9 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

                                                    عدم تطابق مشکلات و مسائل جامعه

یکی از مهمترین عواملی که باعث عدم پیشرفت در برنامه های تدوین شده و همچنین سایر برنامه های توسعه میشود ، عدم تطابق بین مشکلات و مسائل مهم کشور است . منظور از مشکلات ، گره ها و نارسایی هایی که جامعه واقعاً درگیر آنهاست . منظور از مسائل ، موضوعاتی است که توجه و توان جامعه صرف آنها می شود . برای روشن شدن موضوع به چند نمونه از مشکلات و مسائل موجود در سطح جامعه اشاره می گردد:

اهم مشکلات کشور و جامعه :

-)بیکاری

-قرارداشتن بخش عمده اقتصاد در اختیار بخش دولتی

-قاچاق کالا

-بحث استمرار و عدم استمرار یارانه

-روند نامناسب صندوق های بازنشستگی

-ناکارآمدی نظام آموزشی در تربیت انسان های توانمند

-موانع متعدد در مسیر راه اندازی و اداره کسب و کار

-کاهش اعتماد اجتماعی

-افزایش بیماری های صب العلاج

-فرسودگی سیستم های تولید و به تبع آن کاهش بهره وری

-آلودگی هوا

-هدر رفتن انرژی در کشور

-فساد

-گرانی و تورم

-رشد اعتیاد به مواد مخدر

اهم مسائل موجود در کشور و سطح جامعه :

-) اینکه افشانی شهردار تهران استعفا میدهد یا خیر؟

-)جسد خاشقچی کجاست؟

-)جلوگیری از ورود بانوان به ورزشگاه

-)حضور یا عدم حضور فردوسی پور در برنامه 90 شبکه سه

-) گشت ارشاد

-) اینکه علی دایی پول های جمع شده را در مناطق زلزله زده هزینه کرده است یا خیر ؟

-) تلگرام فیلتر گردد یا خیر؟

-)دیدار مرجع تقلید با آقای خاتمی (رئیس جمهور سابق)

-) بوسیدن دست روحانی توسط یکی از نمایندگان مجلس

-) این فیلم داخلی پخش شود یا نشود؟

در یک جامعه سالم؛ مشکل ها تبدیل به مساله و ادبیات مشترک مردم و مسئولان می شوند . تمام جهت گیری ها و تلاش ها در عرصه های مختلف اعم از روزنامه ها ، مصوبات مجلس و اقدامات اجرایی همه و همه با محوریت مشکلاتی است که تبدیل شده اند به دغدغه و مساله کشور. متاسفانه در جامعه ما ، مشکلات چیزی است و مساله ها چیز دیگر که به نمونه های آن اشاره گردید که انرژی جامعه را صرف خود کرده و می کند.

می بینیم که مشکلات واقعی کشور امروز به جای تبدیل شدن به مساله هایی برای حل شدن ، به کنجی رفته اند و یک سری موضوعات پیش پا افتاده و غیر مهم جایشان را به عنوان مساله هایی جعلی ، پر کرده اند.

تا وقتی مشکلات و مسائل جامعه با یکدیگر تطابق نداشته باشند بی شک مشکلات مهم کشور مرتفع نخواهد شد و در جا خواهیم زد.

 






تاریخ : شنبه 97/8/12 | 9:14 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

جوابیه  در خصوص انتشار خبری از مستمری بگیران بیمه بیکاری شرکت کننده در مراسم روز شنبه مورخ97/6/10در فضای مجازی

 

اخیرا خبری به نقل از جمعی از مستمری بگیران بیمه بیکاری در فضای مجازی با این مضمون منتشر شده که اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل تعدادی از مقرری بگیران بیمه بیکاری را به اجبار و تهدید قطع بیمه بیکاری جهت شرکت در جشنواره تجلیل از تعاونگران و کارآفرینان برتر که روز شنبه مورخ 97/6/10در مجتمع فرهنگی ، هنری فدک برگزار شده، دعوت کرده است . در این ارتباط توضیحات ذیل جهت تنویر افکار عمومی ارائه می گردد و انتظار می رود منتشرکنند گان خبر مزبور با رعایت اخلاق حرفه ای و رسانه ای جوابیه این اداره کل را نیزدر کانال مزبور منتشر نماید:

1-اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در برگزاری جشنواره ها و همایش ها به ویژه مراسمات با رویکرد اقتصادی همواره دو سیاست راهبردی واساسی را دنبال می کند: اول استفاده از ظرفیت اشخاص حقوقی وحقیقی ؛ دوم افزایش سطح آگاهی جامعه هدف خود. بنابرین دعوت تعدادی از مقرری بگیران بیمه بیکاری که جزء مهمترین ارکان جامعه هدف این اداره کل می باشد در راستای سیاست های مورد اشاره، صورت گرفته است.

2-هیچگونه تهدیدی مبنی بر قطع مقرری بگیران بیمه بیکاری در صورت عدم حضور در مراسم صورت نگرفته و این شکل دعوت با توجه به بررسی انجام یافته از مسئولین واحد بیمه بیکاری اداره کل و همچنین کاریابی مربوطه ، به شدت تکذیب می شود. لازم به ذکر است تعدادی از دعوت شدگان در مراسم حضور نیافتند که در حال حاضر هیچگونه تغییری در دریافت مقرری بیمه بیکاری آنها صورت نگرفته است.با این وجود  این اداره کل آمادگی خود را برای بررسی موارد غیر از این ادعا اعلام میدارد.

3-عزیزان حاضر در مراسم اکثراً دارای مدرک دانشگاهی و به نوعی تحصیل کرده بودند و این دعوت بیشتر با هدف آشنایی آنها با موضوع کسب و کار ها با رویکرد کارآفرینی ، خود اشتغالی و کار مشارکتی یعنی تعاونی آنهم در راستای بستر سازی برای اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیکاری که جزء اهداف وزارت متبوع می باشد، صورت گرفته است.

4-این اداره کل طبق برنامه زمانبندی صورت گرفته قبلی در نظر دارد برای شرکت کنندگان در مراسم مزبور دوره آموزشی تکمیلی با موضوع کارآفرینی در هفته های آتی برگزار و گواهی پایان دوره معتبر و رسمی از سوی موسسه کار و تامین اجتماعی صادر و تحویل شرکت کنندگان نماید

در پایان خاطر نشان میدارد که دعوت این عزیزان طبق برنامه ریزی آموزشی قبلی و هدفمند صورت گرفته و صرفاً حضور فیزیکی این عزیزان جهت پر کردن سالن مراسم نبوده است . چرا که این اداره کل حفظ حقوق شهروندی و کرامت انسانی تمامی اعضای جامعه را ، وظیفه قانونی و اخلاقی خود میداند و همواره نیز به آن پایبند بوده وخواهد بود.

علی ایحال اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از حضور گرم و صمیمی تمامی شرکت کنندگان در مراسم روز شنبه مورخ 10/6/97 در سالن فرهنگی وهنری فدک به ویژه عزیزان مقرری بگیر بیمه بیکاری تشکر و قدردانی نموده و از دوستانی که جهت حضور در مراسم دچار اذیت و مشکل شدند عذرخواهی می کند.  

 

 






تاریخ : پنج شنبه 97/8/10 | 7:45 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()
<   <<   31   32   33   34   35   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • وب میوه ها
  • وب دختر تهرونی
  • وب دو دی ال
  • وب وب آنلاین