سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خاطرات دوران کارمندی ملانصرالدین

ملانصرالدین دریکی ازشبهای پائیز با زنش مشغول تماشای تلویزیون بود.دراخبار شامگاهی،مسئول خزانه داری آق شهرخبری درارتباط با افزایش حقوق کارمندان در حدود 30 الی 50 درصد را اطلاع رسانی و گفت:که در چند ماه آینده به حساب کارکنان خدوم آق شهر،واریز خواهد شد.ملا با شنیدن این خبربا صدای بلند خندید و سرش را به تمسخر تکان داد.زن ملا به اوگفت:نصرالدین چرا اینطور با صدای بلند خندیدی.ملا گفت:زن زمانی که من هم درشهرداری آق شهر کارمند بودم،رئیس خزانه داری آن زمان نیز چنین خبرهای را در طول   سال می داد ولی هیچکدام آن عملی نمی شد.یکبار گفت:50درصد به حقوق کارمندان اضافه خواهد شد.هرچقدرمنتظرشدیم و از این طرف و آن طرف پرس و جوکردیم،به نتیجه نرسیدیم. نهایتا مسئول خزانه داری با توجه به اینکه موضوع کم کم داشت به جاهای باریک می کشیدگفت:فعلا اعتبار خزانه داری برای اجرای این طرح کفاف نمی کند.بعد از چندماه ازموضوع افزایش 50 درصدی،آقای خزانه دار دوباره در تلویزیون ظاهرشد وگفت:چون آق شهردرمنطقه مرزی قراردارد،حقوق کارمندان درآن مناطق 25درصدافزایش خواهد یافت.بعد ازگذشت چندماه ازاین خبر،افزایشی دردستمزد کارمندان صورت نگرفت. به خاطر همین احوالات به خبر امشب خزانه دار آق شهر خندیدم چون میدانم هیچ اتفاقی برای کارمندان،نخواهد افتاد.چرا که مسئول خزانه داری به قول امروزی ها رئیس برنامه وبودجه آق شهر،فردی است زرنگ که با ظاهر خوش و همیشه خندان طوری رفتار و سخن می گوید که همواره آدم احساس می کند که وضعیت بودجه ای آق شهر،خوب است وهیچ مشکلی وجود ندارد. ولی در پشت خنده های آقای رئیس فکرها وتفکرات خاصی وجود دارد که با ظاهرش،جور نیست. ملا گفت زن کار به غیبت کشید. تلویزیون را خاموش کن و بلند شو تخمه کدو را بیار بخوریم که بهترین کاردر این لحظه همین است. چراکه خاصیت فراوانی دارد.نه سخنان بی خاصیت رئیس خزانه داری که سوهان اعصاب است.






تاریخ : پنج شنبه 98/8/16 | 4:46 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

ایده سوت زنی ملانصرالدین

باتوجه به گسترش فساد بویژه فساد مالی درآق شهر زادگاه ملانصرالدین کدخدا و رییس عدلیه شهر تلاش میکردند با این پدیده شوم مبارزه کنند. ولی هر فکری کردند راهکار موثر و تاثیرگذاری پیدا نکردند.روزی کدخدا ملانصرالدین را به دفتر کارخود احضار و به اوگفت:ملا درجریان هستی که فساد در شهربیداد می کند و کار بجای رسیده که اهالی شهر فکرمی کنند من هم  از خزانه پول برداشته و خریدهای خانه خود را با آن انجام میدهم.بنظر تو چه کارکنیم که در شهر فساد ریشه کن شود.ملا نصرالدین گفت: جناب کدخدا باید قدری به این موضوع فکر کنم.نصرالدین شب همان روز موضوع را با زنش در میان گذاشت وهرچه فکرکرد،راهی به ذهنش نرسید.ملا به عیال گفت:عیال امشب را بی خیال این موضوع شدم. تلویزیون را روشن کن امروز قرار فیلم پلیسی از بلاد خارجی پخش بشه.زن ملا تلویزیون را روشن کرد.فیلم مربوط به بلاد بریتانیا بود.در قسمتی از فیلم، پلیس محله ناگهان دزدی را دید که مشغول بالا رفتن از دیوار بود. پلیس محله وقتی که متوجه شد تعداد دزدها چهارنفر می باشد برای اطلاع وکمک خواستن از پلیس های محله دیگر،شروع به سوت زدن کرد. با شنیدن سوت، پلیس های دیگر نیز به او ملحق شدند و هر چهار دزد را دستگیر کردند.ملا یهویی به زنش گفت:عیال یافتم.راهکار مبارزه با فساد را یافتم.فردا نصرالدین رفت پیش کدخدا و به اوگفت:جناب راهکار مبارزه با فساد در آق شهر،سوت زدن هست.وقتی کسی رشوه میگیرد از خزانه پول غیرقانونی برداشت می کند و دیگر کارهای خلاف مالی انجام میدهد در این حین هرکس او را ببیند باید شروع به سوت زدن بکند تا مردم جمع شوند و آن فرد را دستگیر کنند.اگر چند نفر را همین طور زندانی کنید،دیگر کسی به فکر فساد مالی نمی افتد. کدخدا گفت: ملا آبروریزی نشه ملاگفت:نه کدخدا شما دستور بدین به همه ی مردم شهر یک سوت پلاستیکی بدهند تا مردم با دیدن فرد فاسد شروع به سوت زدن بکنند.کدخدا به اداره عدلیه دستور داد به همه ی مردم سوت پلاستیکی بدهند.روزی ملا نصرالدین برای گرفتن طلب کهنه ی خود، پیش یکی از بازاریان رفت.ملا زمانی که خواست کیسه پول را از دست مرد بازاری بگیرد همسایه های مرد بازاری با دیدن این صحنه شروع به سوت زدن کردند. طوری که صدای سوت تا فرسخ ها به گوش میرسید.مامورین بازار ملا نصرالدین را دستگیر و پیش کدخدا بردند.کدخدا به ملا گفت: نصرالدین برای چه از این مرد بازاری پول گرفتی. ملا گفت: کدخدا این مرد به من بدهکار بود رفته بودم طلبم را از او بگیرم. مرد بازاری وقتی دید فرصت خوبی پیش آمده تا از دست بدهکاری خود به ملا خلاصی پیدا کند، به دروغ گفت: کدخدا ملا نصرالدین این پول را  گرفت تا معرف من باشه به شما  برای اخذ مجوز صادرات فرش به بلاد همسایه.ملا هرچه گفت و تلاش کرد نتوانست حرفش رو ثابت کنه و نهایتا او روانه زندان شد.در زندان ملا گفت:خود کرده را تدبیر نیست.

امیدوارم موضوع سوت زنی که این روزها در راستای مبارزه با فساد در جامعه بویژه در فضای مجازی به شدت مطرح میشود و بنظر میرسد در آینده نه چندان دور در قالب طرح و لایحه از سوی دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز مطرح گردد. انتظار میرود موضوع مزبور با دقت،وسواس و نگاه کارشناسی بیشتر رصد و تصمیم گیری گردد تا سوت زنی، ابزاری برای تسویه حساب های سیاسی و فردی در جامعه تبدیل نگردد.

 






تاریخ : یکشنبه 98/6/10 | 7:2 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

ملانصرالدین و ماجرای واگذاری

اگر مخاطبین عزیز به یاد داشته باشند جناب ملا نصرالدین درمقطعی شهردار روستای آق شهربود.درآن زمان ملا با توجه به مطالعه و ابلاغیه کدخدا،تلاش کرد دو مجموعه متعلق به شهرداری که یکی مزرعه کاشت سبزی و دیگری زمین فوتبال خاکی بود را به افراد دیگر به قول امروزی ها به بخش خصوصی واگذار کند.ملانصرالدین بعد ازطرح کردن موضوع چند نفر برای خرید دو مجموعه اعلام آمادگی کردند.نصرالدین برای اخذ مجوز واگذاری،پرونده متقاضیان را در جلسه شورای شهرآق شهرمطرح کرد.هریک از اعضای شورا نظرات خاصی برای این موضوع داشتند.یکی گفت:ملا چه لزومی به واگذاری موضوع هست.دیگری گفت:نصرالدین تو توان مدیریت دو مجموعه را نداری و به همین خاطر میخواهی آن را واگذارکنی.یکی از اعضا با حمله به ملانصرالدین او را متهم به همدستی با خریداران کرد.عضو با سابقه شورا نظر جالبی داشت اوگفت:نصرالدین چرا این همه پرونده سازی وکار اداری آن دو مجموعه را به تو واگذار کنیم وخودت آنجا را مدیریت کن و هزینه را به حساب شهرداری واریزکنید.ملانصرالدین که از رفتار وگفتار اعضای شورای شهر شگفت زده شده بود گفت:دوستان بنظر میرسد شماها هیچ اطلاعی از کم وکیف امورات واگذاری ندارید و بهتر است مطالعه خودتان را در این خصوص بالا ببرید.ضمنا با توجه به تصمیم کدخدای آق شهر قرار شده اکثر باغات،مدارس غیردولتی و دیگر مواردی که در ابلاغیه صادره کدخدا آمده، واگذارگردد.ولی ما هنوز در واگذاری دو مورد کوچک این همه اختلاف نظر و دعوا داریم و همدیگر را متهم می کنیم و انتظار داریم خدمات کیفی به شهروندان بدهیم.بنظرم بهتر است مزرعه سبزی را که مدتهاست به جای رشد سبزی تازه،علف به جای آن رشد می کند وکربلایی قادر علف های آن را جمع آوری و به گوسفندان خود میدهد به همین روال و شکل قبلی باقی بماند.و زمین خاکی فوتبال که بچه ها درآن ورزش می کنند و به جای هوای سالم، گردو غبار تنفس می کنند به همین وضعیت گذشته بماند. رییس شورا به ملا گفت:براساس مصوبه امروز شورا منبعد از کربلایی قادر عوارض زمین سبزی را با حساب سالهای گذشته دریافت کنید. و از بچه ها که در زمین خاکی فوتبال بازی می کنند نفری 5تومان پول بگیرید. رییس شورا در ادامه گفت: ملا این روش نیز به نوعی شکلی از واگذاری است و دیگر نیازی نیست خودتان را به زحمت بیاندازید.






تاریخ : شنبه 98/6/2 | 7:46 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

ملانصرالدین و ماجرای ثبت نام نوه اش در مکتب

ملانصرالدین جهت ثبت نام نوه پسری خود که دوره ششم ابتدایی را تمام کرده بود و می بایست در پایه هفتم ثبت نام می کرد، به مدرسه غیردولتی-انتفاعی بابا خواجوی سرکوچه اشان رفت. مدیر مدرسه از ملانصرالدین سوال کرد که ملا در این مدرسه هزینه ماهیانه مبلغ یک میلیون تومان است. اگر توان پرداخت آن را داری فرم ثبت نام را به شما بدهم. نصرالدین دو دوتا چهارتا کرد وگفت: آقای مدیر نه امکان پرداخت این همه هزینه را ندارم. ملا از مدرسه خارج شد و به مدرسه آن طرف میدان به نام مدرسه پسرانه هیات امنایی باباطاهر عریان رفت. مدیر مدرسه با دیدن ملا گفت: جناب نصرالدین شرایط ثبت نام در این مدرسه با کسب امتیازهای بیست گانه از جمله نمره بالا، وضعیت مالی والدین و انضباط و دیگر شرایط می باشد. با توجه به وضعیت شما و نوه خوبتان، امکان ثبت نام در این مدرسه وجود ندارد. ملانصرالدین از دومین مدرسه خارج شد و راهی سومین مکتب خانه که در بالای آق شهر، به نام مدرسه نیمه دولتی-نیمه انتفاعی پسرانه شاهدان بازاریان بود، رفت. سرایدار مدرسه با دیدن ملا نصرالدین و نوه اش در حیاط مدرسه به ملا گفت: نصرالدین نیاز نیست به دفتر مدیر مدرسه بروی در این مدرسه فقط فرزندان بازاریان و طلافروشان را ثبت نام می کنند. بهتر است خودت را سبک نکنی و از راهی که آمدی برگردی.

ملا نصرالدین به نوه اش گفت نوه جان وقتی ما به مکتب می رفتیم فقط یک نوع مکتب وجود داشت و همه در آنجا درس می خواندیم و فرقی نمی کرد که والدین بچه ها فقیربودند، غنی بودند، بازاری بودند یا طلا فروش بودند. حال انواع و اقسام مدرسه درست شده که یک نفر می خواهد اسم آن ها را یاد بگیرد. نمی دانم که چرا اینطور شده است. نوه عزیزم دیگر نمی خواهد در مدرسه ثبت نام کنی. پیش امام جماعت مسجد سرکوچه خودمان که زمانی معلم بود می برم و تو را به او می سپارم تا به تو درس بدهد. مطمئن هستم او بهتر از تمامی مدارسی که امروز رفتیم و اسمشان یادم نماند به تو درس خواهد آموخت و در آینده فرد موفقی خواهی شد. این همه مدرسه با اسم های مختلف، فقط به فکر جیب والدین بچه ها هستند؛ نه تربیت و آموزش بچه های آن ها. امیدوارم کدخدا فکری برای این وضعیت بکند!!!!






تاریخ : شنبه 98/4/29 | 12:30 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

ملانصرالدین و مفسد اقتصادی

روزی ملانصرالدین به همراه زنش جهت خرید به بازار آق شهر رفته بود.هنگام بازگشت به خانه درنزدیکی میدان بزرگ شهر،ملا دید جمعیت زیادی دور میدان جمع شده اند.نصرالدین و زنش به زور و ازلابه لای مردم خودشان را به صف اول رساندند و دیدند که رئیس عدلیه شهر درحال خواندن متنی درخصوص پسر یکی از والیان شهر می باشد.رئیس عدلیه می گفت:این آقا یک مفسد اقتصادی است.زن ملا پرسید: مرد مفسد اقتصادی یعنی چه.نصرالدین درجواب گفت:یعنی کسی که پول بی زبان که حق مردم وشهر می باشد را با دوزو کلک بالا می کشد.حاکم شهر در ادامه گفت:این پسر جوان  بدون اینکه سند بگذارد و با استفاده از نام و اعتبار پدرش که والی یکی از شهرها می باشد،پول وسکه طلا از خزانه آق شهر برداشته و آنها را به خزانه پس نداده و سندی که گذاشته، زمین زراعی است که هیچ ارزشی ندارد.زن ملا گفت:مرد این پسر همان جوانی است که به خیریه سرکوچه ما کمک مالی زیادی کرد وحتی دراخبار در شهر شنیدم که یک ساختمان بهداشتی نیز برای شهر با پول خودش ساخته است. او آدم خوبی است وحتما اشتباهی شده.درهمین گیرو دار صحبت های ملا وزنش،رئیس عدلیه حرفهای آنها را شنید وگفت:ای جماعت حاضردرمیدان حتما همه ی شما هم مثل زن ملا نصرالدین فکر می کنید که این آقا مرد خوبی است وبرای شهر خدماتی انجام داده ولی بدانید که همه ی این کارهای خیریه را برای رد گم کنی انجام داده و او به بیت المال خیانت کرده وهمه ی کسانی که با او دوست ودر ارتباط بودند نیز به اداره عدلیه احضار خواهند شد.ملا نصرالدین به زنش گفت بیا سریع از اینجا بریم.زن گفت:ملا توچرا هراسان شدی او خطا کرده تو سرخ شدی.ملا گفت :زن نمی دونی چندماه پیش من از این پسر چند سکه قرض گرفتم وهنوز پس نداده ام اگر اینجا بمانم من رو هم به عنوان دوست مفسد اقتصادی،دستگیر می کنند.ملا وزنش وقتی برگشتند تا از میدان خارج شوند،دیدند که به غیر از آنها کسی در میدان شهر نیست وهمه قبل از اجرای حکم،میدان را ترک کرده اند.زن ملا گفت:نصرالدین اگر مفسد اقتصادی به گفته خودت یعنی اینکه پول بی زبان که حق مردم وشهر را بالا کشید هست،پس تو وهمه ی جماعتی که قبل از اجرای حکم میدان را ترک کردید،مفسدان اقتصادی هستید.ملا گفت: زن زود بیا از میدان خارج بشیم فعلا جای این حرفها نیست. همه ازاین آقا پول وسکه گرفته اند ومن هم مثل بقیه از او پول قرض کرده ام.حال که او را اعدام می کنند چه بهتر دیگه از فکر پس دادن قرض او راحت شدم.چرا که پول مال او نبود.راستی زن نگران نباش اگر اداره عدلیه بخواهد دوستان وافرادی که از این مفسد اقتصادی پول گرفته اند یا با او در ارتباط بوده اند را دستگیر کند باید اکثریت جمعیت شهر را دستگیر کند که زندان آق شهر ظرفیت این همه آدم را ندارد.همچنین بعد از اعدام او همه ی حرف وحدیث ها نیز فراموش خواهد شد.






تاریخ : شنبه 98/3/4 | 7:52 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

تلقی درست ازجایگاه روابط عمومی  

بیست وهفتم اردیبهشت،روزجهانی ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالین وکنش گران این عرصه ی مهم و تاثیرگذار، تبریک میگویم.ضمن احترام به تمامی فعالیت ها واقدامات صورت گرفته دراین چند دهه در عرصه اطلاع رسانی در ابعاد متنوع اجتماعی،سیاسی،ورزشی وفرهنگی ازسوی متولیان روابط عمومی ها چه در ارگانهای ونهادهای دولتی و چه در بخش های خصوصی،ذکر چند نکته در این ارتباط با توجه به شآن وجایگاه ویژه روابط عمومی ها،خالی از لطف نخواهد بود:

1-به نظربنده وظیفه روابط عمومی را در دوکارکرد مهم میتوان دسته بندی کرد:

الف)اطلاع رسانی از وظایف وماموریت های اداره یا سازمان متبوع با استفاده از ابزارها و شیوه های نو و جدید متناسب با علوم ارتباطات به افراد جامعه بویژه به مخاطبین یا جامعه هدف.

ب)اخذ نظرات ودیدگاههای جامعه هدف نسبت به سازمان ودستگاه اجرایی وپالایش وتجزیه وتحلیل آنها واعمال نتایج مرتبط در فرایند برنامه ریزی،تصمیم گیری و اجرایی واحد خدمت.در شرایط کنونی کارکرد بند اول درحد رضایت بخش، بخصوص درسالهای اخیر در حال اجرا است.هرچند که دراین ارتباط نیز کاستی ها وضعف های وجود دارد که از مهمترین آن به خبرنویسی وگزارش نویسی های غیرکارشناسی وهمچنین اطلاع رسانی تک بعدی صرفا از مدیران میتوان اشاره کرد.

کارکرد دوم روابط عمومی، بنظر میرسد با توجه به چالشی بودن موضوع زیاد ازسوی سازمانها وارگانهای دولتی وحتی خصوصی مورد استقبال قرارنگرفته است. فلذا نقش روابط عمومی ها در این زمینه مغفول مانده است.بعبارت دیگر درعرصه کنونی، کارکرد و وظیفه روابط عمومی ها در انتشارخبر وعکس ازمدیران خود و بارگذاری دستورالعملها وفرمهای اداری خلاصه شده و از اخذ دیدگاهها ونظرات افراد جامعه ومخاطبین نسبت به تاثیرگذاری کارکرد سازمانها در برطرف کردن نیازها ومطالبات مخاطبین از سوی روابط عمومی ها خبری نیست. و اگرهم باشد در حد کارشناسی وغیر علمی می باشد.

2-با توجه به اینکه کارکرد روابط عمومی در زمینه انجام پیمایش ها وتحقیقات میدانی به منظور اخذ نظرات ودیدگاههای مخاطبین،کاری علمی وتخصصی است. لذا نیازمند افراد متخصص درحوزه علوم ارتباطات می باشد. موضوعی که روابط عمومی ها درشرایط کنونی به شدت از عدم وجود افراد متخصص وعلاقه مند به آن به شدت رنج می برد.بنابرین با این شرایط محقق کردن کارکرد دوم روابط عمومی،دور از انتظار خواهد بود.البته بخش عمده ای ازاین چالش ها ومشکلات به نبود پست سازمانی روابط عمومی در اکثر ادارات وسازمانها وهمچنین کمبود ونبود ردیف های اعتباری وهزینه ی برمیگردد.

درپایان ضمن تبریک مجدد هفته روابط عمومی به تلاش گران این عرصه امیدوارم روزی برسد که مدیران سازمان ها و دستگاههای دولتی و غیردولتی با توجه جدی به دو کارکرد مورد اشاره فوق،تلقی درستی از روابط عمومی داشته و از قانون گذاران نیز انتظار میرود نسبت به تصویب قوانین وتخصیص اعتبارات لازم در این حوزه اهتمام جدی داشته باشند.چرا که هرچه روابط عمومی ها به صورت تخصصی فعالیت نمایند. قطعا تاثیرگذاری مهمی در امید بخشی وایجاد روحیه شادابی ونشاط در جامعه خواهند داشت که در شرایط کنونی جامعه به شدت به این امر نیازمند می باشد. به امید آن روز.

 

 






تاریخ : یکشنبه 98/2/29 | 12:23 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

ملانصرالدین و ماجرای مدیریتی پسرخالش

ملانصرالدین درآق شهر ازداردنیا بعد از زن و الاغ مشهورش،پسرخالی داشت که به او خیلی علاقمند بود.ملا آخرهر هفته،بزرگان آق شهر را جهت دور همی و بررسی امورات شهر به خانه خودش دعوت می کرد.پسرخاله نصرالدین تازه از دانشگاه غیردولتی،هیات امنایی،نیمه حضوری وشبانه آق شهر مدرک مدیریت اجرایی،بحران و.... گرفته بود و دنبال کارمی گشت.روزی بطور تصادفی در جلسه دورهمی منزل ملانصرالدین حاضرشد.بزرگان حاضردرجلسه که همگی ازصاحب منصبان شهربودند از ملا پرسیدند:نصرالدین این جوان کیست. ملا گفت:این مرد جوان پسرخالمه و امروز مثل شماها میمان منزل ماست.یکی ازبزرگان آق شهرپرسید:ملا نصرالدین پسرخالت چه کاره هست.ملا درجواب گفت:تازه مدرک گرفته و کارخاصی نداره.یکی از میهمان مجلس که بروبیای در شهر داشت، گفت:ملا به پسرخالت بگو فردا به عنوان مدیرفضا سازی مناسب آق شهر،مشغول بکار بشه.پسرخاله ملا فردای آن روز به عنوان مدیر اداره فضاسازی،کارش را آغاز کرد.چند روزی نگذشته بود که به دلایل نامعلومی از کاربرکنارشد.درجلسه هفته بعد چون بزرگان شهر به نوعی مدیون ملانصرالدین بودند. شغل دیگری را با عنوان مدیر بهره برداری از چشمه های جوشان شهر را به پسرخاله ملا،معرفی کردند.پسرخاله بعد ازچند روز از پست خودش استعفا داد. البته با حواشی زیاد درفضای غیرمجازی شهر.درجلسه دیگراز نشست بزرگان با پی گیری ورایزنی ملا نصرالدین،مدیریت ارتباطات دیواربه دیوارشهر به پسرخاله ملا نصرالدین سپرده شد.بعد ازچند روز دوباره به دلایل نامشخص پسرخاله ازکار کنارگذاشته شد.این چرخه میهمانی ودادن پست های مدیریتی به پسرخاله ملانصرالدین هرهفته بطور مداوم تکرار میشد. ادارات آق شهر طوری بود که از ورودی شهر شروع تا خروجی شهر کنارهم قرارگرفته بودند.در چهلمین جلسه، بزرگان شهر متوجه شدند که پسرخاله به آخرین اداره شهر که در خروجی آن قرار داشت رسیده و البته از مدیریت آن اداره نیز بازهم به دلایل نامعلومی کنار گذاشته شده است و دیگر اداره ای وجود نداشت که مدیریت آن را به او بسپارند.باتوجه مدیون بودن بزرگان شهر به ملانصرالدین و زدوبندهای درون گروهی،تصمیم گرفتند به منظور کسب تجربیات بیشتر توسط پسرخاله ملا نصرالدین و توسعه آق شهر مجددا مدیریت ادارات آق شهر را از ورودی شهر تا خروجی آن به نوبت و به صورت ماهانه به او واگذار کنند.بزرگان شهر به ملانصرالدین قول دادند تا زمانی که دورهمی هفتگی خود را درمنزل او تشکیل میدهند،مدیریت چرخشی پسرخالش تضمین شده است و جای هیچ نگرانی نیست. ملا نصرالدین گفت: امیدوارم برنامه دورهمی ما مثل برنامه دورهمی بعضی از آقایون از دورخارج نشه که من وپسر خالم بیچاره میشیم.

 

 






تاریخ : سه شنبه 98/2/24 | 8:3 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

دلم گرفته باز

این دل نوشته را تقدیم می کنم به همه ی هموطنان عزیز آسیب دیده از سیل ویرانگر کشورم که بواسطه آن زندگی و خویشاوندان خود را از دست دادند.

-)دلم گرفته از این همه خشم طبیعت که نمی دانم علت آن چیست؟

-)دلم گرفته از گریه های مرد خوزستانی که نمی دانست به کجا پناه ببرد.

-)دلم گرفته از ناله های پیرزن پلدختری که جلوی دیدگانش یک عمر تلاش و زحمتش در چند ثانیه از بین رفت.

-)دلم گرفته از شرایط سخت هموطنانی که با ترس و وحشت در پشت بام های خود شب را صبح کرده اند.

-)دلم گرفته از این همه باران که نمی دانم رحمت است یا ........

-)دلم گرفته از ناله های کودکان گرسنه و تشنه که در آغوش سرد مادرانشان با چشمهای پر از اشک، آرام گرفته اند.

-)دلم گرفته از این همه ویرانی شهرها و روستا های کشورم که جبران آن سخت و طاقت فرسا خواهد بود.

-)دلم گرفته از باران و آب که مایه حیاتش می خواندم ولی به یک دفع چهره عوض کرد و جان انسانها را گرفت.

-)دلم گرفته از بی تفاوتی برخی از افراد که گویی اتفاق خاصی نیافتاده است.

-)دلم گرفته از جانهای بیرمق ساکنین سیل زده که با لباس های گلی خود ناامیدانه جلوی ویرانی های خانه و کاشانه خود، زانوی غم بغل گرفته اند.

-)دلم گرفته از چشم های خونین و صورت چروک و خاکی پیر زن روستای شهر معمولان که به دنبال تنها گاو گمشده خود بود ومی گفت: که آن حیوان تنها منبع درآمد من است. نمی دانست که گاو زبون بسته تلف شده است.

-)دلم گرفته از بی تفاوتی کشورهای دنیا که هیچ عکس العملی از خود نشان ندادند. حتی در حد یک پیام همدردی به خصوص کشورهای دوست و همسایه.

-)دلم گرفته از این همه بارون که زندگی ها رو برد و آخر آروم گرفت.

 

                                                                گرفته دلم

 






تاریخ : شنبه 98/1/17 | 6:44 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

 

کمپین آری یا نه!

درسالهای اخیر شاهد به راه انداختن کمپین های مختلف از سوی گروه های خاص یا سازمانهای مردم نهاد به صورت خود جوش یا دستوری با موضوعات اجتماعی،فرهنگی و سیاسی در سطح جامعه بوده وهستیم.بنظر میآید هدف غایی و اصلی در به راه انداختن کمپین ها در جایجای دنیا،بیشتر ترویج وفرهنگ سازی یک موضوع مثبت خاص وهمچنین مبارزه و نهی موضوع منفی و ضد ارزش متناسب با مقتضیات فرهنگی آن جامعه می باشد.از جمله این کمپین ها میتوان به کمپین های با موضوع محیط زیست،نه به اعتیاد و مواد مخدر و کمپین های حمایت از حیوانات بویژه حیوانات اهلی،اشاره کرد.معمولا کمپین ها در زمان های خاص وقتی که در ارتباط با موضوعی حرف و حدیث های در بین آحاد مردم مطرح می باشد از سوی گروههای خاصی از جامعه ایجاد و مدیریت میگردد. این روزها با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و عید نوروز به دلیل گرانی های اخیر در تامین کالاهای اساسی و فشار اقتصادی به قشرهای خاصی از جامعه،بحث های از به راه انداختن کمپین های با موضوعات برگزاری ساده عید امسال،کمپین نخریدن آجیل و غیره در بین آحاد جامعه،مطرح شده و در برخی از ابزارهای فضای مجازی نیز کمپین های نیز در این ارتباط ایجاد شده است.در این خصوص ذکر چند نکته ضروری بنظر میرسد:

1-این که عید امسال ساده و بی آلایش برگزار گردد،موضوع جدیدی نیست وهمواره مورد تاکید متخصصان جامعه شناسی ومذهبی بوده و هست وخود نگارنده این یادداشت قصار نیز با آن موافق می باشد. با توجه با اینکه موضوع عید و برگزاری جشن در باور احاد مردم جزء فرهنگ های اصیل و قدیمی و حتی ثبت شده در سازمان های بین المللی می باشد،لذا هر کدام از خانوارها به اندازه وسع و توان مالی خود عید نوروز را تاکنون جشن گرفته اند و امسال نیز جشن خواهند گرفت.

2-نباید این موضوع به عادت ورویه تبدیل شود که هرکجا دولت وحتی بخش خصوصی در ایفای تعهدات و وظایف قانونی خود کوتاهی وقصوری داشته باشد جهت فرافکنی به فکر ایجاد کمپین های برای آن موضوعات باشیم.مگر میشود مشکلات صنعت خودرو سازی کشور،گرانی و تورم موجود در جامعه را با به راه انداختن چند کمپین اصلاح و درست کرد. کاها خود کمپین ها به دلیل احساسی و گذرا بودن باعث میشوند مشکلات به درستی مورد تجزیه وتحلیل قرار نگیرند و تمام توجه جامعه به محتوای کمپین ها سوق پیدا  کند که معمولا نتیجه بخش نیست. اگر بود با توجه به کمپین های ایجاد شده می بایست صنعت خودرسازی کشور بویژه موضوع فروش آن دچار تغییرات میشد. آیا واقعا تغییری ایجاد شده است. قضاوت با خود شما.

3-به جای به راه انداختن کمپین برای مثال نخریدن آجیل شب عید که تنها دلخوشی هزاران هزار از مردم این مرز وبوم می باشد و میخواهند چند روزی از سال را با اعضائ خانواده خود حتی شده به ظاهر خوش بگذرانند،می بایست به دنبال ریشه یابی و حل علت مشکلات بوجود آمده در حوزه اقتصاد از جمله گرانی های اخیر بویژه آجیل بود.با حرکات احساسی و به راه انداختن کمپین های دهان پرکن،نمی توان اقتصاد و معیشت مردم را درست کرد.باید جور دیگری دید و فکر کرد.

 






تاریخ : شنبه 97/12/11 | 2:29 عصر | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()

تلنگری دیگر به مسئولین

مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در 22بهمن ماه سال 1397با وجود همه ی دسیسه ها و ترفندهای دشمنان قسم خورده خارجی در راس آن استکبار به سرکردگی آمریکا،باشکوه هرچه تمام تر، حتی نسبت به سالهای گذشته برگزارشد و تمامی برنامه ها ونقشه های بد خواهان انقلاب مثل همیشه با حضور مردم در صحنه ولبیک گفتن به نظام با رهبری امام خامنه ای، دوباره نقش برآب شد. حضور حماسی مردم در 22بهمن 1397 تلنگری دیگری به مسئولین اجرایی کشور اعم از قوه مقننه،قوه اجرایی وقوه قضائیه برای خدمت رسانی بهتر وشفاف به مردم فهیم وآگاه در جای جای کشوربود.انصافا قدر وارزش حضور حماسی ملت را علیرغم همه ی مشکلات اقتصادی و معیشتی که گاها عرصه را برای آنها تنگ کرده و در شرایط جوی نامناسب زمستان بی ادعا و بی منت در کف خیابانها حاضر شدند و بر سرآمریکا فریاد زدند را باید دانست. حال نوبت مسئولین است که بطور جدی و با راهکارهای عملیاتی نه گفتاری و با صداقت کامل، نسبت به رفع مشکلات مردم با اولویت اقتصاد و تامین کالاهای اساسی کمر همت ببندند ودر فضای دوستانه و بدون دعواهای سیاسی و تسویه حسابهای حزبی به فکر این ملت و منافع ملی کشور باشند و از فرصت های بوجود آمده به نحو احسن استفاده کنند. چرا که این مردم سرمایه های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و مسئولین  نباید فراموش کنند که به پشتوانه این ملت است که رسمیت یافته اند. نکند فردا افسوس بخوریم که ای کاش کاری برای این ملت انجام می دادیم ولی دیگر دیر شده باشد. امید میرود این حضور حماسی وفاطمی،تلنگر جدی برای مسئولین سه قوا برای درک بهتر شرایط مردم وکشور باشد. انشاء ا......






تاریخ : سه شنبه 97/11/23 | 7:49 صبح | نویسنده : اصغر مناف زاده | نظرات ()
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.

  • وب میوه ها
  • وب دختر تهرونی
  • وب دو دی ال
  • وب وب آنلاین